24 uur in een resort
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Mama
24 September 2011 | Indonesië, Batu
Een dag niets doen is echter geen probleem in dit luxe ressort. Nadeel is wel dat we om vijf uur werden gewekt door het volledige ochtendgebed van de moskee, waarvan de geluidsinstallatie recht naast onze suite staat... Daarna vielen we gelukkig weer in slaap tot we tegen half negen allebei wel wakker waren en ik het klokje rond had geslapen. Het ontbijt was in de coffeeshop en vrij eenvoudig. Daarna hebben we heerlijk bij het zwembad gelegen om te lezen en af te koelen in het water. Niet dat het echt heet was, maar wel als de zon vol op je schijnt. Een goed moment om alvast na te denken wat we de drie volle dagen op Bali willen gaan doen. Na een paar uur zijn we tegen half twee gaan lunchen in de rose garden. In dit prachtig aangelegde park waren een aantal tafeltjes met parasols. Bij de food bazaar konden we sate bestellen en in het restaurant de kentang goreng (gebakken aardappelen ofwel patat). Hierna ben ik naar de spa geweest voor een massage, scrub van de dode huidcellen met rijst en reflexologie. Lekker uitgebreid dus en zeer ontspannend. Nu realiseerde ik me ook dat we al drie weken getrouwd zijn en kon weer even nadromen. Mijn favoriete momenten waren toch wel het ophalen, een foto bij het Kruithuis, het uitspreken van de geloften in de kerk en het binnnkomen en aansnijden van de taart. Hopelijk ligt de dvd van de videograaf op ons te wachten als we terugkomen zodat we lekker kunnen nagenieten. Ruben hield hier niet zo van en heeft een rondje gelopen in de straat voor het resort en zowaar een winkel gevonden waar ze bier verkopen. Toen ik terug kwam was hij op het balkon aan het lezen, en had de tweede fles large bintang (625 ml) al bijna op. Na wat lezen zag hij mensen vissen en wou dit ook gaan doen. Aan de voorkant was echter de zon aan het ondergaan achter de bergen, dus wou ik hier nog even op wachten. Helaas bleek het hengeluitleenpunt al een half uur gesloten te zijn, dus moet dit een andere keer. Na nog even rondgehangen te hebben in de living, nu de zon onder is koelt het ook zeer snel af, konden we eten in een ander restaurantje. En daarna vroeg naar bed! Nooit gedacht dat ik het ooit 24 uur zou volhouden in een resort!