update
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Mama
10 Februari 2010 | Mexico, San Cristóbal de las Casas
Even een korte update uit Mexico, het is echt een geweldig land. Heb al veel mooie dingen mogen zien, leuke dingen mogen doen en gezellige mensen ontmoet. Helaas werkt de usb stick hier niet zo goed, dus lukt het me niet om de blog van iedere dat te updaten, maar die volgt zsm.
Maar tot op heden heb ik een van de zeven wereldwonderen gezien (El Castillo in Chitzen Itza), onder een 35 meter hoge waterval gezwommen, heel veel lekkere cocktails gedronken, musea bezocht, op speedbootjes door 1000m hoge canyons gevaren, salsa gedanst en salsales gehad van een mexicaan, mexicaans gekookt, heel veel gewinkelt, over markten geslenterd, geklommen, heel lekker gegeten, aardige mensen ontmoet, heel veel gereisd in openbare bussen, een flink aantal woorden spaans geleerd en nog veel meer. Wat ik jullie zo snel mogelijk zal vertellen.
groetjes uit Mexico
11 Februari 2010 - 07:10
Marieke:
Hey Linda,
Fijn dat je Mexico je zo goed bevalt. Het klinkt heel aantrekkelijk! Geniet er van en tot over twee weken.
Liefs uit Rotterdam
11 Februari 2010 - 08:14
Pam:
Ik ben jaloers, wil ook!
Ooit gaan we samen een keer zo`n reis maken;)
Have fun! -
11 Februari 2010 - 10:47
Mama:
Hallo Linda
Het is fijn om hier te lezen dat je het daar zo naar je zin hebt.
Zou zo naar je toe willen vliegen en mee reizen.
Je hebt gelijk dat je zo geniet die kans krijgt niet iedereen.
groetjes mama -
11 Februari 2010 - 21:28
Ward:
Het is duidelijk geen vakantie voor de rust, geniet er vooral van!
Misschien kun je mij na terugkomst wat danspassen leren? :P -
12 Februari 2010 - 21:11
Mama:
Ben benieuwd hoe het nu in Guatemala is fijn dat je smste en het zo geweldig hebt
Geniet maar.
Groetjes Irma en Paulus