Dag 13.
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Mama
05 Augustus 2007 | Verenigd Koninkrijk, Chelmsford
Daar kreeg ik te horen dat ik vanaf half een vrij was en niet was ingedeeld voor een receptie of special guest. Na tot half twaalf buiten in de zon / schaduw te hebben gelegen ben ik met Ida (noor) en Orvik (Zweed) weer naar Faiths & Beliefs gegaan voor een henna tatto. Voor hun was het iets te lang wachten (ze waren bij nummer 99, en we hadden nummer 131 & 132) dus zijn zij weer terug gegaan. Ik heb nog even gewacht en het resultaat is best mooi geworden. En als het dit weer blijft dan wordt de rest daaromheen bruin / rood en dat wit, dus blijft het hopelijk wat langer dan de henna zelf. Eenmaal terug bij de receptietent zag ik niemand omdat ze allemaal in de schaduw onder de boom op het grasveld bleken te liggen.
Na daar even te gelegen te hebben, begon ik toch honger te krijgen, en omdat niemand met me mee wou ben ik terug gelopen naar adult hub om mijn spullen kwijt te kunnen en even lekker te douchen. Daar bleek Edwin (een andere nederlander) een vrije dag te hebben, dus zijn we naar het internetcafe gegaan, want er is me een trucje verteld om te internetten zonder dat de klok tikt. En dat blijkt dus ook nog te werken!
Nadat ik gezellig met de andere nederlanders in het restaurant heb gegeten zijn we opgesplitst. Een paar gingen ook het internetcafe uitproberen, andere moesten nog wat doen en ik ben het adult programma cross ingegaan om me gewoon bezig te houden. Daar heb ik eerst nog een peacelet geknoopt en daarna zo'n vlaggetje van veiligheidsspelden en kralen gemaakt. Wat je allemaal al niet kan doen om te voorkomen dat je je verveelt... Rond half tien ben ik toen relatief vroeg naar bed gegaan; want de volgende dag zou een lange dag worden!