Dag 11.
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Mama
03 Augustus 2007 | Verenigd Koninkrijk, Chelmsford
Nu na de lunch heb ik wat gekletst met Kasper, die nog steeds HP niet uitheeft omdat hij een ambassadeur uit Belize moet rondleiden (we hebben geen idee waar dat ligt, behalve ergens in de Carribean). Op een gegeven moment zijn we gaan rondwandelen over de plaza waar we een ijsje zijn gaan halen met Kasper. Toen we op het gras voor het Hylands House lagen kwamen we opeens een paar bekenden tegen; het halve Scouting Nederland bestuur en directrice van het LSC was hier. Ze stonden niet op de gastenlijst dus dat was een verrassing. Na even gezellig te hebben bijgekletst moesten we echter weer terug want om vijf uur had ik een receptie van Brazilie / Portugal. Zij hadden best veel scouts in traditionele kleding die ze lieten zien aan de genodigden.
Halverwege moesten we echter weg om een groepsfoto te maken van ons team. Eerst was het daggastenteam aan de beurt, en daarna wij. Achteraf was er ook nog taart voor iedereen. Het idee was om daarna nog een feestje te hebben, maar vrijwel iedereen ging weg om te eten. Ik ben wezen eten met twee meisjes uit Poland en de jongen uit Zweden zou ook meegaan, maar die waren we op een gegeven moment kwijt. In het restaurant kwamen ze ook andere Poolse scouts tegen, met als gevolg dat ik de hele tijd pools heb gehoord, zonder er ook maar een woord van te kunnen volgen. Na het eten gingen we naar onze eigen tent om op te frissen / om te kleden, en zouden we bij het podium afspreken. Echter konden we elkaar niet vinden dus ben ik maar met een paar nederlanders gaan kijken naar de internationale show; waar Elizabeth uit Chili optrad. Dat zag er echt heel goed uit! De andere nederlanders zaten in het Holland House en omdat morgen daar een dutch ist-party zou zijn, had ik zoiets van dat komt morgen wel.