Auto&Ov-hike & dropping
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Mama
02 Oktober 2009 | België, Overpelt
Eenmaal met de auto opgepikt brachten we ze respectievelijk 10 of 40 kilometer verder naar de grens met waar we ze welkom heetten in Belgie wat de meesten dus nog niet doorhadden en maakten we een groepsfoto bij het grensbord. Vanaf hier was het nog ongeveer 12 kilometer lopen dus werden ze gedropt en namen wij de bagage mee met de auto. Helaas hadden Jacob en ik de verkeerde afslag genomen dus kwamen we iets later aan waar we alvast de auto's leeg gingen laden, onze eigen tenten opzetten en het vuur aanmaakten en we net gezellig met een biertje bij het vuur zaten toen de groep aankwam. Al snel bleek dat ze twee zwervers kwijt waren geraakt die al vanaf het begin achter de groep aanliepen, een telefoontje stelde ons echter gerust dat het goed met ze ging en ze het heel erg naar hun zin hadden en we ze niet hoefden op te halen. Ondertussen (praten we over twee uur snachts) waren de eerstejaars begonnen met in het donker hun tent op te zetten, waarvan sommigen dat voor het eerst deden en dus zeer vermakelijk was. Maar zelfs als we direct na het eten hier heen waren gekomen zou dat het geval zijn, dus dat maakte niets uit. Tegen drie uur stonden ze allemaal netjes in een kring om het veld heen en zat iedereen bij het vuur en gingen de eersten al weer naar bed.