Tussenkamp
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Mama
20 Juni 2010 | Nederland, Ommen
Ondanks het heel vroeg naar bed gaan, stonden we allemaal vrij laat op. Pas tegen twaalf uur was iedereen weer volledig bij kennis en kon ik Koen-Jan en Paul naar het station brengen om vervolgens met Jacob en Evelien naar de Ikea te rijden zodat Ruben, Lilian kon helpen met dingen die nog gedaan moesten worden. De nieuwe klaptafels en bankjes waren ondertussen ook al gearriveerd, dus die konden alvast geschuurd worden. Voordat we vertrokken kwam ik er echter achter dat ik tegen zes uur in Delft wou zijn voor de seizoensafsluiting van de RKJ, wat dus best wel haasten zou worden. Dus tegen half een vertrokken we richting de ikea, via allemaal binnendoorweggetjes. Hier konden we de waardebon die we van Ikea Delft hadden gekregen inruilen voor voornamelijk heel veel potten en pannen. Na drie rondjes en natuurlijk gratis koffie / thee en twee uur later hadden we het wel weer gehad met de ikea. Uiteindelijk vertrokken we pas tegen drie uur vanuit Hengelo naar Ommen, waardoor zes uur niet meer haalbaar was. Omdat het toch ook wel heel erg mooi weer was geworden, besloten we nog even naar de dump te gaan en boodschappen te doen voor een bbq op het kampvuur.
Bij de dump waren we toen we wouden vertrekken Evelien kwijt, die we uiteindelijk in een tent op de grond vonden (om aan te geven hoe moe mensen waren). Bij de albert heijn kochten we vervolgens al het 35% korting vlees op wat geschikt was voor de bbq en een salade waardoor we vrij goedkoop klaar waren. Terwijl Jacob en Ruben zich gingen uitsloven om kleine houtjes te hakken en het vuur aan te steken, ging Evelien Lilian een beetje helpen en probeerde ik de salade te maken en het vlees te marineren met de spullen die we nog hadden. Het was best wel een succes geworden, ondanks dat een deel van het vlees de gewoonte had om in de as te vallen (rekken waren eigenlijk toch te klein en we hadden geen stevige tangen). Uiteindelijk vertrokken we tegen half tien vanuit Ommen, zodat we tegen twaalf uur bij Jacob waren, iets later bij Evelien en vervolgens zelf tegen half een in bed konden kruipen nadat we de auto volledig leeg hadden gehaald.